Eeuwoudt Post
Boekhouder
Eeuwoudt is de oprichter van SmartNumbers en ziet erop toe dat de gehele administratie, inclusief rapportages en jaarrekeningen, perfect geregeld wordt voor onze klanten.
http://nl.linkedin.com/in/eeuwoudtpostsmartnumbers

Christiaan Duinmaijer
Fiscaal adviseur
Christiaan is fiscaal jurist. Van deskundige advisering tot het verzorgen van de aangiften, bij Christiaan is de fiscale kant van de zaak in vertrouwde handen.
http://nl.linkedin.com/pub/christiaan-duinmaijer/22/24/978

Cees Jan Vrolijk
Adviseur salarisverwerking en HR
Cees Jan is specialist op het gebied van online salarisadministraties en verzorgt de automatische verwerking daarvan van a tot z.
http://nl.linkedin.com/pub/cees-jan-vrolijk/14/1a7/ba8

Slimme mensen maken het verschil.

SmartNumbers is natuurlijk veel meer dan alleen een slim systeem om je bedrijfsadministratie te vergemakkelijken. SmartNumbers is ook zelf een onderneming. Een innovatief bedrijf. Waar mensen werken. Met visie, ervaring, een droom, een ideaal. Mensen, die hun kennis, ervaring en expertise ‘anders’ willen inzetten. Minder traditioneel, meer betrokken. En vooral: vernieuwend. Daarom vind je bij SmartNumbers geen duur kantoorpand op A1-locatie. Ook hebben we geen parkeerplaats vol leasewagens voor de deur. Bij SmartNumbers draait het om jou. En om jouw bedrijf.

Wij werken slim, zodat we jou slim kunnen laten werken. Daarom omarmen ook wij het nieuwe werken. Precies zoals de diensten die we aanbieden: digitaal, online en via de ‘Cloud’. Dat scheelt tijd en geld. En dat zie je niet alleen terug in onze tarieven. Dat zie je ook terug in de extra aandacht die we hebben voor jouw bedrijfsbelang. En natuurlijk zie je dat ook terug in de investeringen die we doen in technologie, in innovatie en de voortdurende verbetering van onze dienstverlening.

Om dit en meer mogelijk te maken staat achter SmartNumbers een compact team van deskundige specialisten klaar.