Eeuwoudt Post
Boekhouder
Eeuwoudt is de oprichter van SmartNumbers en ziet erop toe dat de gehele administratie, inclusief rapportages en jaarrekeningen, perfect geregeld wordt voor onze klanten.
http://nl.linkedin.com/in/eeuwoudtpostsmartnumbers

Christiaan Duinmaijer
Fiscaal adviseur
Christiaan is fiscaal jurist. Van deskundige advisering tot het verzorgen van de aangiften, bij Christiaan is de fiscale kant van de zaak in vertrouwde handen.
http://nl.linkedin.com/pub/christiaan-duinmaijer/22/24/978

Cees Jan Vrolijk
Adviseur salarisverwerking en HR
Cees Jan is specialist op het gebied van online salarisadministraties en verzorgt de automatische verwerking daarvan van a tot z.
http://nl.linkedin.com/pub/cees-jan-vrolijk/14/1a7/ba8

Slim achter de schermen. Over SmartNumbers

Ondernemen is investeren. Plannen maken. Markten bewerken. Kansen op waarde schatten. Kennis ontwikkelen. Inzicht vergroten. Risico’s afdekken. Inspelen op veranderingen in de markt. Maar meer nog dan dit alles, is ondernemen simpelweg een kwestie van doen. Ook letterlijk. En dan is het goed om te ondernemen met SmartNumbers. Want terwijl jij druk bent met de zaken, zijn wij bezig met jouw zaken. Achter iedere onderneming staat immers een sterk team. En met SmartNumbers heb je bovendien een slim team achter de schermen. Stuk voor stuk vakmensen, die weten wat je beweegt en waar je naartoe wilt met de onderneming. Bij SmartNumbers hebben we de oplossing om de zaak vooruit te helpen. We denken mee, we werken mee en we bouwen mee aan de business. En dankzij onze unieke werkwijze, waarbij we optimaal gebruikmaken van de technologie, ontzorgen we je bij alles wat bij de boekhouding komt kijken. Zo hou je zelf de handen vrij om te ondernemen op vol vermogen.

SmartNumbers is een onafhankelijke innovatieve en full-service administratieve dienstverlener, gericht op starters, kleine zelfstandigen, maar ook groeiende innovatieve bedrijven in het MKB tot circa 50 medewerkers. Wij adviseren en verzorgen hierbij de gehele bedrijfsadministratie, waarbij automatisering en ICT een centrale rol spelen. Om het proces van boekhouding en salarisadministratie tot en met controle, rapportage en aangiften efficiĆ«nt en effectief te laten verlopen, verbinden we via het SmartNumbers platform verschillende bekende en vertrouwde ‘Software-as-a-Service‘-oplossingen. Denk aan Twinfield, Basecone, NMBRS en SR Expenses. Hierdoor vergroten we inzicht, versnellen we processen en verbinden we onze kennis met de kunde van bewezen SaaS-oplossingen.